X

Bookings & Prints

Fotoverkoop

Wil je graag een (woon)ruimte verrijken met het fotowerk van Rick? Dat kan! Stuur hem een berichtje voor de mogelijkheden. Gelieve even vermelden wat uw wensen zijn (formaat, materiaal, foto) als je deze al weet. Indien gewenst geeft Rick ook graag advies.

Wil je graag het fotowerk van Rick, maar staat deze niet op de website? Laat hem weten wat je zoekt en hij komt er bij je op terug. Er zijn namelijk meer beelden die op de website niet aan bod komen.

 
         

Lezingen:

Met veel plezier en passie vertelt Rick prachtige verhalen over zijn ervaringen in het veld. Hij vertelt niet alleen hoe hij zijn beelden heeft gemaakt, maar vooral hoe hij tot de inspiratie is gekomen en hoe verwondering hierbij een rol speelt. Rick neemt je mee in zijn unieke optiek en vertelt op een fijne manier wat je kunt doen om je te laten inspireren en jouw niveau als fotograaf omhoog te tillen.

Overig

Wens je Ricks expertise voor bijvoorbeeld een expositie, interview, publicatie of artikel? Of misschien voor iets anders? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier.